Facebook
Youtube

SEN PL schowcase FLADER FESTIWAL

De jonge band Twice the Same uit Castricum treed op tijdens het Flader Festiwal 2012 in Gdansk in Polen. Na het behalen van de finale van de High School Music Competition van de Popunie wordt Twice the Same beloond met deelname aan het Stage Europe Network.

Het Stage Europe Network is een initiatief van de Popunie, waarin zes Europese culturele organisaties in participeren die werken met jonge bands. Via dit netwerk krijgen jonge bands de mogelijkheid om over de grens te spelen, vaak voor het eerst.

Op donderdag 28 juni vertrekt de band naar Polen en op zaterdag 30 juni keren ze terug. Meteen bij aankomst spelen ze in Café Szafa in Gdansk samen met het Noorse Third Season en de Poolse band Bubble Chamber. Deze Poolse band zal ook te zien zijn bij Westerpop op zaterdag 25 augustus in Delft. Op vrijdag 29 juni, de tweede dag, speelt Twice the Same op het Flader Festiwal.

In de afgelopen maand gingen de Kreatones via de Popunie met het Stage Europe Network naar Frankrijk en Fexet naar Noorwegen.

reclamebureau skyhighmedia